divendres, 5 de novembre del 2010

INSTRUCCIÓNS "LLUÇ A LA PORTUGUESA"


  1. Talleu un lluç a rodanxes.
  2. Amaniu-les bé amb sal fina i pebre fresc.
  3. Poseu-les amb una cassola.
  4. Afegiu- hi 100 g de mantega 6 cullerades d'Oliva, una ceba tallada i fosa amb la mantega.
  5. Després afegiu-hi 2 grans d d'all aixafats 1 kg de tomàquets madurs, 300 g d'Arròs mig bullit amb aigua salada.
  6. Quant estigui a punt de bullir tireu-hi 1 got de vi blanc.
  7. Tapeu la cassola i poseu-la a bullir durant 10 minuts.
  8. Quant hagi passat els 10 minuts trèieu la tapadora hi continueu 8 o 10 minuts més l'ebullició.
  9. Retireu-ho del foc i serviu-ho amb una plata allargada.
  10. Talleu 100 g de mantega fresca a trossos i poseu-los a la cassola.
  11. La mantega s'ha de fondre amb l'arrós i el tomàquet.
  12. Tasteu-ho, i rectifique-ho de sal.
  13. Seguidament aboque-ho tot damunt de les rodanxes de lluç.
  14. Pel damunt tireu- hi una picada de julivert.
  15. Finalment ja esta llest per menjar.

1 comentari:

  1. Està molt bé el teu bloc però en les entrades que has publicat has de tenir cura de corregir les faltes d'ortografia, no en tens moltes però alguna si que hi ha, revisa-les.

    ResponElimina